">


Nieuws 2016
 
12 November
Na al het verdriet en de stress rondom Summer en Sunny eindelijk ook iets leuks.... Blizzard ons mooie red silver ventje doet het helemaal geweldig en maakt heel veel goed. Het is een heerlijk, ondeugend, speels en leergierig ventje, dat zich goed laat horen als hij het er niet mee eens is of wanneer hij iets wil. En hij heeft vandaag zijn personeel gevonden.

8 November
5 November bleek Summer, het tweede flat chest kitten, een longontsteking te hebben. Met antibiotica en bijvoeding hebben we getracht haar er doorheen te helpen. Doordat zij een flatchest had en dus veel minder longinhoud dan een kitten zonder deze aandoening was het de vraag of haar longetjes deze strijd zouden winnen. Helaas is gebleken van niet en vandaag hebben wij Summer ook moeten laten gaan.

26 Oktober
9 Oktober zijn de kittens van Hope en Zendo geboren. Twee silver tortie poesjes en een red silver katertje. Helaas hebben we moeten constateren dat beide poesjes een flat chest hebben. Vandaag, 26 Oktober is Sunny, één van de tortie poesjes overleden. Zij en wij hebben gevochten, maar flat chest is haar fataal geworden.

7 Maart
Vandaag de uitslag van de HD foto's ontvangen die we op 17 Februari van Jay en Hope hebben laten maken. Van beiden zijn de uitslagen op hun eigen pagina te zien.
De HCM/PKD en HD uitslagen zullen t.z.t. op de PawPedssite bij gezondheidsinformatie vermeld worden.
Wanneer U op hun naam klikt kunt U deze uitslagen ook ook inzien.

Jay Maicono
The Haecoon Y'Hope Floats
Licha's Goni

3 Maart
Jay, Hope en Goni hebben vandaag een bezoekje gebracht aan Barbara Vandevelde voor de HCM/PKD echo. Alle drie hebben de uitslag HCM/PKD normaal. Weer goed nieuws.

17 Februari
Jay en Hope zijn door onze dierenarts getest op Patella Luxatie en FiV/FeLV. Beiden zijn hiervoor vrij verklaard.

1 Januari 2016
Het nieuwe jaar is weer begonnen en wij wensen iedereen een goed, fantastisch, geweldig, gezond en
coontastisch jaar toe.
Nieuws van vorig jaar is terug te lezen onder de link Nieuws 2015